Verkoop historische kasteeltenten

Verkoop Riddertenten    

U kunt bij ons een historische kasteeltent kopen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we reparaties aan tenten uitvoeren en riddertenten maken. We zijn gespecialiseerd in het maken van landsknecht riddertenten. Deze tent is multifunctioneel en leent zich ook uitstekend als marktkraam. Bovendien kunt u de tent zonder kantelen opzetten waardoor de tent een Oosterse uitstraling krijgt!   

De landsknecht kasteeltent is makkelijk op te zetten en heeft losse wanden. De tent kan hierdoor aan alle zijden open en kan tijdens alle seizoenen worden gebruikt: zon, wind en regen. De baldakijn (draaghemel / luifel) is een los onderdeel van de tent en vormt een mooi historisch detail. De baldakijn kunt u aan alle zijden van de tent plaatsen / ophangen. De kantelen rondom het dak worden tevens los geleverd.   

– Handmade kasteeltenten 

Wij maken de landsknecht riddertent van hoogwaardige materialen. Tentdoek waterafstotend, rot en schimmel werend gefinished. 

Keuze mogelijkheden tentdoek 

100% katoen 300 gr/m³ 

50% katoen / 50 % polyester 420 gr/m³

Campshield vlamvertragend 420 gr/m³ (geleverd met certificaat)

Kleuren keuze dak, wand, kantelen en windvaan

Ercu / wit, grijs, beige, camel, antraciet, bruin, zwart, bordo en navy. De kleur van de kantelen en windvaan zijn vrijwel in ieder kleur verkrijgbaar. U kunt kiezen om kleuren te combineren.   

 

Poles / tentstokken 

Deze vervaardigen wij van duurzaam douglas hout met keurmerk FSC (verantwoordelijk bosbeheer). 

          

Afmetingen

De afmetingen van ons basismodel landsknecht: vierkant van vorm 4.5 x 4.5 meter, nokhoogte 3.65 meter en wandhoogte 2 meter.

Deze Landknecht kasteeltent heeft 1 middenpaal.

De afmeting 3 x 3 meter heeft geen middenpaal.

De naden van onze tenten worden dubbel gestikt met kwaliteits garen: Rasant WR 25 (polyester/cotton).

Wij geven 1 jaar garantie op de tenten die wij verkopen. 

     

U kunt bij ons ook terecht voor een eigen tentontwerp, marktkraam en reparaties.